mkeng1

 
 
 

Контакт Информации

Испратете Порака

Данитекс

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Адреса

ул. Унгарска бр.4
2300 Кочани, Македонија

Телефон

+389 33 297 405
+389 33 297 406
+389 71 210 625

E-маил

danitex@t.mk            office.danitex@gmail.com