mkeng1

 
 
 

Данитекс ДОО | +389 33 297 405 | +389 71 210 625

Добредојдовте во ДАНИТЕКС!

Модната индустрија ДАНИТЕКС е една од водечките компании за креирање и производство на женска облека.

Постојаните вложувања во иновативни идеи и техники, 21 годишното искуство, како и соработката со нашите клиенти и потрошувачи и овозможи на нашата компанија да прерасне во еден препознатлив бренд кој секојдневно се грижи за модата и изгледот на современите жени.

Галерија

 Данитекс е добро познат производител на женска конфекција во земјата и странство. Моментално...

Повеќе

Партнери

  Таа е една од ретките компании која што заедно со своите вработени од самиот почеток на своето...

Повеќе

Производство

Нашите производствени капацитети се опремени со современа технологија која што заедно со...

Повеќе

Главна дејност

Производство на женска конфекција по ЛОН систем. Поточно оваа компанија е специализирана фабрика за производство на женски панталони и сукњи.

Тим

Како резултат на постојаното вложување во нови инновативни техники, идеи и вложување во најсовремена опрема, денес Данитекс брои 180 вработени во 4 производствени линии.

Данитекс

Данитекс зад себе има 21 годишно искуство и знаење , применувајќи строги стандарди за квалитет врз основа на што и се темели нашето долгогодишно успешно работење.

Галерија

Добро познат производител на женска конфекција во земјата и странство. Моментално вкупниот производствен капацитет припаѓа на CM и CMTпроизводство, наменето за извоз.